Fethullah Gülen öldü mü?

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen hakkında sosyal medya devi Twitter’da öldüğü yönünde iddialar bir kez daha gündem oldu. Atılan tweetler hakkında henüz bir doğrulama gelip gelmediği bilinmedi. Peki, Fethullah Gülen öldü mü?

15 Temmuz alçak hain darbe planının liderlerinden birisi olan Fethullah Gülen hakkında sosyal medyada bir kez daha öldüğü yönünde haberler çıkmaya başladı. Daha önceden de bu doğrultuda bazı paylaşımların yapıldığı gözlerden kaçmamıştı.

FETÖ ile mücadelede oldukça kararlı yönde adım attıklarını söyleyen İbrahim Kalın, dünyanın neresinde olursa olsun en üst kademeden en alt kademeye kadar bu ihanet şebekesi ile mücadeleye devam edeceklerini yinelemişti. FETÖ terör örgütünün ne kadar tehdit oluşturan bir kavram olduğunu belirten Kalın, bunun sadece Türkiye’de değil ayrıca dünya içinde potansiyel tehlikeden ibaret geldiğini ifade etti.

GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

Daha önceki iddialarda da Prof.Dr. Cevat Akşit de Fethullah Gülen’in öldüğünü söylemiş ancak daha sonrasında bu haberin yalan olduğu ortaya çıkmıştı. ABD’de hayatını devam ettiren ve zaman zaman yayınladığı videolarla bilinen Gülen’in iadesi konusunda hükümet tarafından birçok girişimde bulunulmasına rağmen henüz bu girişimler olumlu olarak sonuçlanmadı.

Cevat Akşit iddiasında Gülen’in öldüğünü ve Yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia etmişti.

Fethullah Gülen öldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.