Fethullah Gülen öldü mü?

Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ terör örgütü lideri olan Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Twitter'da bazı hesaplar üzerinden yapılan paylaşımlarda Fethullah Gülen'in öldüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. Fethullah Gülen son hali haberimizde...

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in öldüğüne dair duyumlar sosyal medyada twitter üzerinden iddia edilmeye başlandı. Fetullah Gülen öldü mü?

15 Temmuz hain darbe girişiminin ele başısı olarak bilinen ve ABD'de de bulunan FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Twitter üzerinde bazı hesaplarda yapılan paylaşımlarda Fetullah Gülen'in öldüğüne dair bazı iddialar ortaya atıldı.

Fethullah Gülen öldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.