Fernando Muslera: Yolun sonuna kadar gidip, Lazio ile finalde tekrar görüşmeyi hedefliyoruz

Fernando Muslera: "Şu anda grupta birinci sıradayız. Yarın da biz liderliği korumak için, Lazio da birinciliği elde etmek için mücadele edecek. İki takımda da bu şampiyonanın sonuna kadar gitme kapasitesi mevcut. Lazio ile finalde tekrar görüşmeyi hedefliyoruz, umarım. Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz."

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Lazio'yla liderlik maçına çıkacak... Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek.

İlk maçı evinde 1-0 kazanan Cim Bom, Roma Olimpiyat Stadı'ndaki maça 3 puan önde çıkacak. Maçın basın toplantısında konuşan Muslera, şampiyonluk hedeflerinin altını çizerek "Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Uruguaylı kalecinin basın toplantısındaki sözleri şöyle:

"Üzerinden 10 yılı aşkın zaman geçmesine rağmen burada çok önemli ve çok sevildiğim, büyük bir aşkla, büyük bir tutkuyla yaşadığım günler geçirdim. Yarınki maç bizim için çok önemli olacak. Takım kaptanı olarak şunu söyleyebilirim ki biz genç bir takımız, her gün çalışarak, emek ve çaba göstererek buraya kadar geldik. Disiplinimizden, düzenimizden asla taviz vermedik. Kesinlikle çok çalıştığımızın altını çizmek istiyorum."

"Tabii ki yarınki maç çok zor olacak. Karşımızda Lazio gibi bir rakip var. Zor dönemlerden de geçmiş olmamamıza rağmen biz asla mütevaziliğimizden de taviz vermeden ağırbaşlı bir şekilde, kararlılıkla ilerleyerek özgüvenimizi tesis etmeye çalışarak devam ediyoruz. Maçın zor olduğunu bilmemize rağmen kesinlikle hedeflerimiz var. Biz de iddialıyız. Cesaretle bu maçı göğüsleyip en iyi şekilde sahadan ayrılmak istiyoruz."

Fernando Muslera: Yolun sonuna kadar gidip, Lazio ile finalde tekrar görüşmeyi hedefliyoruz

"İKİ TAKIM ARASINDA PEK FARK YOK"

İki takım arasında çok fazla fark olmadığını belirten Muslera, "İki takım arasındaki farka gelince aslında iki takım ne kadar birbirinden farklı bunu çok da fazla söyleyemeyeceğim. Çok farklar görmüyorum. Biz genç bir takımız, genç ama çok çalışan, gayret gösteren ve aynı zamanda korkusu olmayan bir takımız. Lazio daha deneyimli, organize bir takım. Nasıl yola devam etmesi gerektiğini bilen bir takım. Belki de ilk maçta olduğu gibi hata yapanın kaybedebileceği bir durum meydana gelebilecek. Biz hocamızla beraber stratejilerimizi ve taktiklerimizi çalıştık. Kendisinin de bize vereceği talimatlar doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kupada yolun sonuna kadar gitmek istedikleri ifade eden Muslera, sözlerini şöyle noktaladı:
“Evet şu anda grupta birinci sıradayız. Yarın da biz liderliği korumak için, Lazio da birinciliği elde etmek için mücadele edecek. İki takımda da bu şampiyonanın sonuna kadar gitme kapasitesi mevcut. Bundan sonraki aşamalarda şampiyona daha da zorlaşacak. Ben iki takımın da gerek istediklerini sahada ortaya koyma mantalitesi olarak, gerekse hayallerinin ve hedeflerinin de ortak olduğunu düşünüyorum. Her iki takımın da şüphesiz amacı mümkün olduğu kadar ileri gitmek ve şampiyonanın son noktasına kadar gelmek olacak. Lazio ile finalde tekrar görüşmeyi hedefliyoruz, umarım. Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz.”

Fernando Muslera: Yolun sonuna kadar gidip, Lazio ile finalde tekrar görüşmeyi hedefliyoruz ile ilgili etiketler Roma Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Fernando Muslera Lazio
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.