Fatih Terim'den Fernando Muslera müjdesi

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera, çarşamba günü oynanacak Denizlispor maçıyla birlikte dönüyor. 7 ay sahalardan uzak kalan tecrübeli kalecinin müjdesini bizzat Fatih Terim verdi...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fernando Muslera'nın Denizlispor maçıyla ilk 11'e geri döneceğini açıkladı. Geçen sezon Haziran ayında oynanan Çaykur Rizespor deplasman maçında bacağı kırılan ve 7 ay sahalardan uzak kalan yıldız kaleci, geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlamıştı.

KIRMIZI KART DOĞRUYDU

2-0 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından değerlendirmelerde bulunan Terim, şunları söyledi: "10 kişi kalmak hele hele böyle ağır bir sahada, uzatmayla 40 kişi 10 kişi oynamak hiç kolay değil. Beşiktaş'la oynuyorsunuz... Bütün maçlardan eksik kalmak istemem ama derbide asla istemez hiçbir teknik adam. Tam hamle zamanı eksik kaldık.""Kırmızı kart doğru, hiç tartışacak bir şey yok. Kafayla gideceği yere ayağıyla giderse öyle olur. Hiç profesyonelce değil. Luyindama'nın performansına üzüldüm. Aboubakar gibi bir santrforla oynamak kolay değil ama ondan beklemezdim. Cüneyt Çakır, Türkiye'nin en önemli hakemlerinden biri ve hatta Avrupa'nın isim yapmış önemli hakemi. Yardımcılarıyla da önemli trio. VAR'a bir şey demeyeceğim. Daha doğrusu oralara girmek istemiyorum."

BİRİNİ SANTRFOR KOYACAĞIZ YAPACAK BİR ŞEY YOK

"Muslera, Denizli maçında oynayacak. Bu 3 günde bir şey olmazsa, nasipse oynatmayı düşünüyorum. Santrforlarımız kırmızı yiyor genelde. Falcao yedi daha önce. Doğru muydu, yanlış mıydı tartışmanın manası yok. Şimdi Diagne. O yok, bu yok. Birini santrfor koyacağız. Yapacak bir şey yok. Nasıl bir şekil maça çıkaracak göreceğiz. Durup dururken ben 'Bu takımla da şampiyon oluruz' demedim. Sayın Kaan Kançal bana sordu, 'Hocam ihtiyaç var mı?' dedi, 'Var' dedim. 'Peki yapmazsak?' dedi, 'Yapmazsak da dünyanın sonu değil' dedim. Yoksa ben 'Transfer istemiyorum' demedim."

"Bizim bu eksiklerimiz sadece ocak ayından gelmiyor, önceki transfer döneminden geliyor. Aynı şeyler. Hepimiz elimizden geleni yapacağız. Olmazsa... Olmazsa yine söylüyorum. 'Ya nasıl olmaz' diye serzenişte bulunacak halimiz yok. Ben bunu söyledim. Olmazsa elimizdeki arkadaşlarla her şeye talip olan yaklaşımla hepsini kazanmaya, ne bileyim yukarılara oynamaya devam edeceğiz."

Fatih Terim'den Fernando Muslera müjdesi ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.