Fernando Muslera, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damgasını vurdu

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Muslera, yine yaptı yapacağını... Fenerbahçe derbisinde yaptığı 5 net kurtarışla galibiyetin mimarlarından olan Uruguaylı kaleci, sakatlıktan döndükten sonra kalesine gelen son 22 şutun 21'inde gole izin vermedi. Nando, derbi zaferini kısa süre önce kaybettiği annesine armağan etti.

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Kadıköy'de 0-1 kazanılan Fenerbahçe derbisine de damgasını vurdu. Uzun süreli sakatlığından kurtulup 2 hafta önce sahalara dönen Uruguaylı file bekçisi, Kadıköy'e gelirken son 17 şutun 15'ini kurtarmıştı. Müthiş istatistiğini bu hafta da sürdüren Nando, derbide kalesine gelen 5 topun 5'ini de kurtardı.

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında duygularını dile getiren 36 yaşındaki kaleci,  "Geçen sene de burada galip gelmiştik. 3 puanı en başta anneciğime armağan ediyorum. Hangi sahada oynarsak oynayalım topa hakim olmaya çalışırız. F.Bahçe'nin yapacağı, defans arkasına toplar atmaktı. Bunu biliyorduk ve topumuzu oynadık, kazandık" dedi.

Muslera, "Anahtar kelime oynamak. Geldik, oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Biz nerede olursak olalım, içeride dışarıda bunu yapıyoruz. 90 dakikaya bakınca topa ve oyuna hakim olan bir Galatasaray var. Sakatlığım sırasında Uruguay'a gitmeme izin veren hocamız Fatih Terim'e teşekkür ediyorum" şeklinde devam etti.

ARDA TURAN: MAÇTAN ÖNCE PURO İÇTİM

Galatasaray kaptanı Arda Turan ise şunları söyledi: "Bugün hocamızın babasının, Talat Terim'in ölüm yıldönümü... Hayattaki annemizin ellerinden öpüyorum. Taktik anlamda bütün maçı anlattı, ne anlattıysa da karşımıza çıktı. Çok iyi uyguladık ve kazandık. Mostafa mükemmel oynadı. Maçtan önce Mustafa'yla konuştuk. Dedim oğlum ben gol atamam sen atarsın. Maçlardan önce tesiste kalırım. Dün gece bir tane puro içtim. Galatasaray formasıyla Kadıköy'e kaç kere gelirim bilmiyorum ama benim içni büyük bir şey bu. Ben Galatasaray taraftarıyım."

Fernando Muslera, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damgasını vurdu

Fernando Muslera, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damgasını vurdu ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera Arda Turan Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.