Fernando Alonso'ya otomobil çarptı!

Dünya şampiyonu ünlü F1 pilotu, Fernando Alonso'ya İsviçre'de bisiklet sürerken otomobil çarptı.

Kaza efsane Formula 1 piloti Michael Schumacher'in başına gelen olayı hatırlattı ve Alonso'nun hayranlarını korkuttu. Ancak 39 yaşındaki F1 pilotunun şuurunun yerinde olduğu ve kendisini iyi hissettiği belirtildi.

Hastaneye kaldırılan ve vücudunda kırıklar olabileceği belirtilen Alonso’nun takımı Alpine, yarışçılarının bilincinin açık olduğunu ve yarın sabah hastanede bazı kontrollere katılacağını açıkladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Alpine'in açıklamasında "Fernando Alonso’nun bilinci açık, yarın sabah yapılacak tetkikleri bekliyor. Daha fazla bilgi yarın paylaşılacak." ifadeleri kullanıldı.

Renault takımıyla 2005 ve 2006'da şampiyonluk yaşayan Fernando Alonso, son olarak McLaren takımıyla 2018 yılında Formula 1'e veda etmiş ve kariyerini diğer otomobil yarışlarına yönlendirmişti.

Fernando Alonso'ya otomobil çarptı! ile ilgili etiketler Formula 1 Otomobil kaza Fernando Alonso
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.