Fernandao'nun yokluğu Aykut Kocamanı düşündürüyor...

Fenerbahçe'de golcü oyuncu Fernandao'nun yokluğu üzerine teknik ekip planlar yapmaya başladı. Derbiyi taraftarlar heyecanla bekliyor.

Geçen hafta sonu Beşiktaş ile derbi oynayan Fenerbahçe yarın akşam ise Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kapsamında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Bu maç öncesinde Fernandao, hafta sonunda oynanan maçta attığı golden sonra yaptığı hareketten dolayı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi. Tedbirin kalkmaması halinde Brezilyalı futbolcu kupa maçında forma giyemeyecek.

Aykut Kocaman Fernandao'nun yokluğu üzerine oyun içi planlarını hazırlamaya başladı.

Vincent Janssen'in de sakat olmasıyla birlikte elde kalan tek santrfor Roberto Soldado. İspanyol forvet her ne kadar sağlıklı durumda olsa da son zamanlardaki maç eksiği göze çarpıyor. Son olarak 7 Şubat'ta oynanan Akın Çorap Giresunspor maçında 21 dakika forma giyen Soldado, bu sezon 9 Eylül 2017'den beri 90 dakika sahada kalmadı.

Bu durumu göz önünde bulunduran Fenerbahçe teknik ekibi maç içinde santrforsuz oynamanın da planlarını yapıyor. Daha önce de ligde bu sistemi kullanan Aykut Kocaman, maç içinde 4-6-0 dizilişiyle oynayabilmek üzere hazırlanıyor.

Fernandao'nun yokluğu Aykut Kocamanı düşündürüyor... ile ilgili etiketler Derbi Fenerbahçe fernando
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.