Fernandao yanlışlıkla karısının yatak odası pozunu paylaştı!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücumcusu Fernandao, Instagram hesabından takipçilerini şoke eden bir fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao Santana, sosyal medya hesabından yanlışlıkla çok özel bir paylaşım yaptı. Eşi Daiana Santana'nın geceliği ile ayakta durduğu bir fotoğrafı hikayesinde paylaşan Fernandao, takipçilerini şaşırttı.

Instagram’da son günlerde Fernandao ve 8 yıllık eşi Daiana’nın damatlık ve gelinlikle fotoğraflarını paylaşması görenleri şaşırtmıştı.

1787323-LJqufc

Bunun nedeni, ikilinin evlenirken ekonomik durumlarının kötü olması yüzünden istedikleri gibi bir düğün yapamamış olmalarıydı. Son olarak tecrübeli oyuncu eşinin yatak odasında fotoğrafını paylaşarak yeniden gündeme oturdu

19 yaşında futbola başlayan, 21 yaşında profesyonel olan Fernandao buna rağmen ekonomik anlamda zor günler geçirdi.

Bahia’daki performansıyla başarı basamaklarını tırmanan Sambacı, 2013- 14 sezonunun devre arasında Bursaspor’a imza attı, 2015-16 sezonunun başında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Zor günleri geride bırakan Brezilyalı, şu anda senelik 1.6 milyon Euro kazanan, ekonomik anlamda son derece rahat bir futbolcu haline geldi.

İşte o fotoğraf:

8522849

Fernandao yanlışlıkla karısının yatak odası pozunu paylaştı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fernandao eşi yatak odası fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.