Fernandao dönüş hazırlığında

Emre Mor ve Vincent Aboubakar'dan sonra Fernandao'da Süper Lig'e geri dönüş yolunda... Denizlispor, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü kadrosuna katmak üzere... 33 yaşındaki sambacıyla yıllık ücret pazarlığı devam ediyor.

Süper Lig'de düşme tehlikesi yaşamak istemeyen Denizlispor, eski gol krallarından Fernandao'yu kadrosuna katmak istiyor. Son olarak ülkesinde Bahia forması giyen ve eylül ayı itibariyle boşa çıkan 33 yaşındaki golcüye teklifini ileten Horozlar, cevap bekliyor.

KİRALIK GOL KRALI

2014-15 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Bursaspor'da gol krallığı yaşayan ve soluğu Fenerbahçe'de alan sambacının Yeşil-Siyahlılar'dan 800 bin euro istediği öğrenildi. Denizli yerel basınına yansıyan haberlere göre, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan deneyimli forvetle bu hafta içinde bir kez daha pazarlık masasına oturulacak.

 İlk 2 haftada 1 puan toplayabilen Denizlispor, 3. maçını 28 Eylül'de Antalyaspor'la deplasmanda oynayacak.

Fernandao dönüş hazırlığında ile ilgili etiketler Denizlispor Fenerbahçe Transfer Fernandao
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.