Ferit Bu Bölüm de Kendine Sövdürdü! Yalı Çapkını Dizisinde Ortalığı Yıkan Sahne

Her Cuma akşamı linç yiyecek bir sahneyi ekrana getiren Yalı Çapkını dizisi 10. bölümüyle de tepki topladı. Ferit'in karım dediği kadının eski sevgilisine sorduğu sorsu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisi seyircisini diken üstünde tutmaya devam ediyor. Aslında her bölümünde linç yiyecek bir sahneye yer veren OGM Pictures imzalı yapımda Ferit, Seyran ve Yusf üçgeni akıl almaz bir hikayeye evriliyor. Dizinin yayınlanan son bölüm final sahnesi bütün hafta konuşulacak gibi duruyor.

"Seyran'la Birlikte Oldunuz mu?"

Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Ersin Arıcı ve Gözde Kansu gibi usta isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını sezonun flaş dizisi oldu. Gaziantepli Korhan Ailesi içinde geçen olayları konu alan dizi bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi.

Yalı Çapkını 10. bölümde Ferit'in Yusuf'a, "Seyran'la birlikte oldunuz mu" sorusu seyircinin lincine uğradı. Yusuf'un güvenilir biri olmadığını ispat etmek için bu soruyu sordğunu düşünenler olsa da kimileri bu kadar iyimser konuşmuyor. Zira konakta birlikte olmadığı bir kişi kalmayan Ferit'ten bu tarz bir soru beklenebilir.

Ferit Bu Bölüm de Kendine Sövdürdü! Yalı Çapkını Dizisinde Ortalığı Yıkan Sahne ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.