Feride'den Nalan'a İtiraf Mektubu Geliyor! Camdaki Kız'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Fragman

Camdaki Kız 14. yeni bölümünde Nalan’a annesi Feride’den gelen itiraf mektubu herkesi şoke ediyor. Sonunda gerçek annesini öğrenirken acılar içerisinde kalan Nalan’a en büyük destek ise Hayri’den geliyor.

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerçeklerin su yüzüne çıktığı yeni bölümde Nalan’ı oldukça zor günler bekliyor. Odasında bulduğu mektupla neye uğradığını şaşıran Nalan’a destek Koroğlu ailesinin yeni şoförü Hayri veriyor.

Geride kalan 13 bölüm sonrasında reytingler bir kez daha tavan yaparken Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız’da Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın uyumu da dikkatlerden kaçmıyor.

Feride'den Nalan'a İtiraf Mektubu Geliyor! Camdaki Kız'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Fragman

Rafet sinirli bir şekilde konağı terk ederken geçirdiği kalp krizinden onu Hayri kurtarıyor. Hayri’nin yanında olan Rafet’e bir özür ziyaretinde bulunan Nalan sonunda beklenen sahnede Hayri ile ilk kez karşı karşıya geliyor.

Ardından da annesi Feride’ye bir özür ziyareti gerçekleştiren Nalan bu defada çocuk şartıyla karşı karşıya kalıyor. Şirketteki pozisyonundan vazgeçerek yerine kimin geleceğini tamamen çocuklarının kararına bırakan Rafet’in sonrasında Selen ile Sedat arasında büyük bir rekabet başlıyor.

Feride'den Nalan'a İtiraf Mektubu Geliyor! Camdaki Kız'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Fragman - Resim : 2

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisi 14. yeni bölümü ile 7 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Feride'den Nalan'a İtiraf Mektubu Geliyor! Camdaki Kız'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Fragman ile ilgili etiketler Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.