Ferhat Ünlü'den ses getirecek yeni kitap!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Ferhat Ünlü'nün yeni kitabı 'İlahi Kripto' çıktı.

Sabah gazetesi yazarı Ferhat Ünlü'nün yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor. "İlahi Kripto" isimli kitabın tanıtım bülteninde şu satırlar yer aldı:

"Embriyoluktan dokuz tahtaya kadar yaptığımız her şey, ilahi bir kamera tarafından kaydedilir ve kriptolanıp arşivlenir.”

İki ayrı olayda yakınlarını kaybeden bir adam bu ölümlerin ve karşısına çıkan iki kadının sırlarını çözdükçe büyük bir komplonun kurbanı olduğunu keşfetmeye başlar. Tek dünya devleti kurmaya çalışan gizli bir tarikatın hedefi olduğunu anlamıştır artık. “Zaman”ı tanrı olarak gören ve dünyayı kadınların yönetmesi gerektiğini öne süren bu tarikat, Armageddon adı verilen son büyük savaşı, 29 Ekim 2023’te “dünyanın rahmi” olarak nitelendirdiği İstanbul’da başlatmayı planlamaktadır. Bu plan amansız bir mücadelenin fitilini ateşleyecektir...

Ferhat Ünlü, aşk-nefret, şehvet-acı, sanat-siyaset ve hayat-ölüm temalarını güçlü imgelerle anlatan esrarengiz ve sürükleyici bir öykü sunuyor okura. İlahi, ezoterik örgütleri mercek altına alan bir mistik bilimler romanı. Haz ile acıyı, bir başka deyişle romantizm ve erotizm ile trajediyi buluşturan muammalarla örülü bir paradoksun hikâyesi. Bireysel bir paranoya mı, küresel bir komplo mu sorusunu zihnimize çivileyen psikanaliz ve istihbaratla yoğrulmuş bir postmodern kurgu şöleni.

ilahikripto

Deneyimli gazeteci yeni kitabının çıktığını sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla duyuru. Ünlü, 'İlahi Kripto/'Zamana Tapanlar'ın Büyük Sırrı, Remzi Kitabevi mağazalarında raflara çıktı. Bu hafta içi TveK ve D&R mağazalarında da olacak.' mesajıyla okurlarına müjdeli haberi verdi.

Ekran_Resmi_2017-10-02_16.43.37

FERHAT ÜNLÜ KİMDİR?

1975 yılında Adana'da doğan Ferhat Ünlü, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdikten sonra gazeteciliğe Yeni Şafak'ta başladı. İstihbarat, çeteler ve kaçakçılık kınularında çok sayıda haber, araştırma ve röportajı yayımlandı. Halen Sabah gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Ünlü'nün, Susurluk Gümrüğü, Kaçakçılık Devlet Çete, Eymür'ün Aynası, Sadettin Tantan/ Bir Savaş Öyküsü adında araştırma çalışmaları ve Buzdan Gözyaşı, Bir Gögenin İntikamı isimli romanları bulunuyor.

Ferhat Ünlü'den ses getirecek yeni kitap! ile ilgili etiketler Ferhat Ünlü Sabah Gazetesi yeni kitap ilahi kripto çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.