Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Fox TV ekranlarında başlayacak Ferhat ile Şirin'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın başrollerde oynadığı Ferhat ile Şirin, imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. Ferhat ile Şirin hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. İşte Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın başrollerde oynadığı Ferhat ile Şirin, imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. Fox TV ekranlarında başlayacak Ferhat ile Şirin'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Ferhat ile Şirin hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. İşte Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş, efsane aşk hikayesi Ferhat ile Şirin'in modern bir aşk hikayesi olarak yeniden tasarlandığı iddialı dizide başrolde oynayacaklar. Yapımını O3 Medya ile Artistanbul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi Ferhat ile Şirin'in yayın tarihi de belli oldu.

Ferhat ile Şirin dizisi ilk bölümüyle 22 Kasım Cuma 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

FRAGMANLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ferhat ile Şirin”in tanıtımı şimdiden büyük merak uyandırdı, sosyal medyanın gündemi oldu. “Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattırmaya geliyor.

FERHAT İLE ŞİRİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını O3 Medya ve Artistanbul Medya'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehşuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür yer alıyor.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrol oyuncuları; Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar objektiflere ilk kez birlikte poz verdiler. Efsanevi aşk hikayesi “Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattıracak.

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ferhat (Tolga Sarıtaş), Şirin (Leyla Tanlar) ve Banu (Cansu Dere)… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü, Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Fox TV Ferhat İle Şirin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.