Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül'ün o yalanını ortaya çıkardı! / VİDEO

Yılmaz Morgül, katıldığı bir ödül töreninde ödülünü Atatürk ve Şehitlere adamış ve yaptığı konuşmayı herkes ayakta alkışlarken Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia etmişti. Ferhat Göçer o iddiaya sert bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde, şarkıcı Yılmaz Morgül Moonlife Dergisi ödül töreninde konuşması sırasında Ferhat Göçer’in ayağa kalkmadığını iddia etmişti. Göçer, resmi Instagram hesabından bir video paylaşarak açıklama yaptı.

Videoda ayağa kalktığı net bir şekilde görülen Ferhat Göçer hem Yılmaz Morgül'ün yalanını ortaya çıkardı hem de Yılmaz Morgül'e sert bir cevap verdi.

"YALANCI, AHLAKSIZ VE ŞARLATANSIN YILMAZ MORGÜL”

İşte Ferhat Göçer'in Yılmaz Morgül'e cevabı ve o video:

“Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp'in ricası üzerine katıldığım Moonlife gecesinde sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimizi çirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere... İçimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekaya sahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı, ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”

Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül'ün o yalanını ortaya çıkardı! / VİDEO ile ilgili etiketler Ferhat Göçer Yılmaz Morgül video cevap ahlaksız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.