Ferhat Göçer, TikTok'un genç yetenekleriyle düet yaptığı bir albüm çıkarıyor

Ferhat Göçer 2021 yılı başında yeni sesler ve yetenekler bulmak ve çıkaracağı yeni düet albümünde yer vereceği on adayı belirlemek için TikTok’ta bir kampanya başlatmıştı. Ünlü şarkıcının dünyanın dört bir yanından kullanıcısı bulunan kısa video uygulaması Tiktok ile yaptığı iş birliği albüme dönüştü.

"Yıllarım Gitti" isimli şarkının nakaratına özel bir video kaydederek, düet yapılmasını isteyen Ferhat Göçer'e geçtiğimiz yıl sadece 48 saatte 2600 kişi geri dönüş yapmıştı. Gösterilen büyük ilgi ve rekordan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ferhat Göçer, "Bu yaklaşık dakikada bir düete tekabül eden bir rekor" ifadelerini kullanmıştı. Göçer’in uzun süredir üzerinde çalıştığı bu proje sonunda hayata geçti.

Ferhat Göçer, TikTok'un genç yetenekleriyle düet yaptığı bir albüm çıkarıyor


GÖÇER'İN ALBÜMÜNDE 10 TİKTOK MÜZİSYENİ YER ALIYOR

Z kuşağına referans veren DuetZ albümünde Göçer, 10 yetenekli TikTok müzisyeniyle düet yaptı. 28 Ocak 2022 yılında piyasada olması hedeflenen albüm için TikTok’ta da özel bir çalışma yapılacak.

TikTok’ta Keşfet banner’ı sayesinde kullanıcılar, şarkıları dinleyebilecekleri ve albümdeki şarkıların seslendirildiği videoları görebilecekleri bir sayfaya yönlendirilecek. Öte yandan şarkılar, ayrı bir playlist olarak TikTok’un Sounds sayfasından da dinlenebilecek.

Ferhat Göçer 2009 yılında da benzer bir projeye imza atmıştı. 'Besteni Yolla' adlı bir projeye başlayan sanatçı, Türkiye'nin dört bir yanından 15 bin civarında beste topladı. 2 yılda tüm besteleri inceledi, 60 telif hakkını satın aldı ve 10 tanesiyle albüm (Seni Sevmeye Aşığım) yaptı. Bu proje ile birçok amatör besteci ve söz yazarı dinlenme şansı yakaladı ve bu albüm yayınlandıktan sonra bazı şarkılar viral oldu.

Ferhat Göçer, TikTok'un genç yetenekleriyle düet yaptığı bir albüm çıkarıyor ile ilgili etiketler Ferhat Göçer TikTok düet albüm Yıllarım Gitti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.