Ferhat Arıcan bir kez daha Avrupa Şampiyonu

İsviçre’nin Basel kentinde devam eden Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Türk sporcu Ferhat Arıcan, paralel bar aleti finalinde 15.300 puan ile altın madalyanın sahibi oldu.

İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda milli sporcumuz Ferhat Arıcan paralel bar aletinde altın madalya kazandı.

Ferhat Arıcan, Mersin'de düzenlenen 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda da paralel bar aletinde altın madalya kazanmıştı.

Türkiye'yi temsil eden diğer sporcu Ahmet Önder ise 9.666 puan ile sekizinci oldu.

Ferhat Arıcan'ın altın madalya kazandığı organizasyonda 15.133 puanla Rus David Belyavskiy gümüş, 15.100 puanla Alman Lukas Dauser ile İsviçreli Christian Baumann bronz madalya kazandı.

Asıl hedefi Tokyo 2020'de altın madalya kazanarak tarihe geçmek olan başarılı sporcumuz olimpiyat öncesi son sınavını altın madalyayla geçti. İzmirli sporcu kısa süre önce koronavirüse yakalanmıştı.

Ferhat Arıcan bir kez daha Avrupa Şampiyonu ile ilgili etiketler cimnastik Ferhat Arıcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.