Ferhan Şensoy'un vefatından 5 gün sonra kızı anne olmuştu... Derya Şensoy'dan duygulandıran açıklama

31 Ağustos'ta, 70 yaşında tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden usta sanatçı ve tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy önceki gün Cihangir'deki evinin önünde objektiflere yansıdı. Hava almak için dışarı çıkan Şensoy duygularını aktardı, hem kaybettiği babası hem de doğan yeğeni hakkında konuştu.

2 Temmuz tarihinden beri tedavi gördüğü hastanede kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 31 Ağustos'ta hayatını kaybeden sinema ve tiyatronun duayen isimlerinden Ferhan Şensoy, gözyaşları içinde 2 Eylül günü düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanmıştı. Ferhan Şensoy'un 2004 yılında boşandığı meslektaşı Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Müjgan Ferhan Şensoy Öğet'in doğumuna sayılı günler kala vefat etmesi ve torununu görememesi yürekleri dağlamıştı.

 

''BABAM ÖLDÜ, ARDINDAN YEĞENİM OLDU''

Babasının vefatıyla sarsılan Derya Şensoy, cenaze töreninden sonra ilk kez evinin önünde objektiflere yansıdı. Derya Şensoy, ayak üstü basın mensuplarına duygularını aktardı. Derya Şensoy, kendisi gibi oyuncu ablası Ferhan Müjgan Şensoy'un bebeğinin dünyaya gelmesiyle acılarının bir nebze hafiflediğini söyledi.

Ferhan Şensoy'un vefatından 5 gün sonra kızı anne olmuştu... Derya Şensoy'dan duygulandıran açıklama

Derya Şensoy & Müjgan Ferhan Şensoy Öğet

Derya Şensoy, şunları söyledi; “Çok zor bir süreç her şeyden önce. Bu konuda ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok üzgünüm ama çok sevindiğimiz bir haberde oldu. İyi olmaya çalışıyoruz. Ablam bebeğine kavuştu. 5 gün arayla oldu bunlar ve bizim için hayata tutunmak için bir sebep oldu. Babam öldü, ardından yeğenim doğdu. Acımızı bebeğe yansıtmayacak şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Pera yüzümüzü güldürdü.” dedi.


PERA BEBEK DEDESİNİN VEFATINDAN 5 GÜN SONRA DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Müzisyen Cem Öğet ile 2018 yılında evlenen 32 yaşındaki Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından 5 gün sonra ilk kez annelik heyecanını yaşayarak kızı Pera'yı dünyaya getirdi. Derya Baykal müjdeli haberi sosyal medya hesabından 'Hoş geldin Pera' notunu düştüğü fotoğraf karesiyle duyurdu.

Ferhan Şensoy'un vefatından 5 gün sonra kızı anne olmuştu... Derya Şensoy'dan duygulandıran açıklama

Ferhan Şensoy'un vefatından 5 gün sonra kızı anne olmuştu... Derya Şensoy'dan duygulandıran açıklama

 

Ferhan Şensoy'un vefatından 5 gün sonra kızı anne olmuştu... Derya Şensoy'dan duygulandıran açıklama ile ilgili etiketler Derya Şensoy Derya Baykal müjgan ferhan şensoy ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.