İşte vefat eden Ferhan Şensoy'un kızı! Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

70 yaşındaki usta sanatçı Ferhan Şensoy iç kanama sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şensoy, 2 Temmuz 2021 tarihinde durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Vefat haberinin ardından Şensoy'un Derya Baykal ile olan evliliğinden olan kızı Müjgan Ferhan Şensoy'un yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki,Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Geçtiğimiz ay anjiyo işlemine alınan Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy'un ameliyat bölgesinde bir komplikasyon oluşmuştu. Usta sanatçı durumunun ağırlaşmasının ardından da İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştı. Bugün ise, 70 yaşındaki Şensoy'un vefat haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Şensoy'un vefat haberinin ardından kızı Müjgan Ferhan Şensoy'un yaşamı araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

İşte vefat eden Ferhan Şensoy'un kızı! Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

ACI HABER BUGÜN GELDİ

Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralarak Rasim Öztekin'e devreden usta isim, hayata veda etti.

BABAM GÖKLERE UÇTU

İlk paylaşım kızı Müjgan Ferhan Şensoy'dan geldi. Ferhan Şensoy usta sanatçı için, "Babam uçtu göklere…" mesajını yayınladı.

İşte vefat eden Ferhan Şensoy'un kızı! Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? - Resim : 2

Vefat haberinin ardından, Şensoy'un Derya Baykal ile evliliğinden olan Müjgan Ferhan Şensoy'un yaşamı ise büyük bir merakla araştırılıyor.

MÜJGAN FERHAN ŞENSOY KİMDİR

Tiyatro oyuncuları Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızları olan Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde istanbul’da dünyaya geldi.
Müjgan Ferhan Şensoy, 2002 yılında "Sahibinden Satılık Birinci El Ortaoyunu” adlı tiyatro oyununda rol aldı.

2016 yılında Müjgan Ferhan Şensoy’un yazıp yönetmenliğini de yaptığı “Pera’daki Hayalet” adlı tiyatro oyunu Ses 1885 – Ortaoyuncular Tiyatrosu sahnesinde sahnelendi. Oyunda Pınar Ünsal, Orçun Kaptan, Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, İlksen Ökte, Efe Tunçer, Eser Eyüboğlu, Sertaç Akkaya, Sahra Verer, Esra Kılıç, Enes Yavuz oyuncu olarak görev aldı. 2011 Yılında New York, “Tisch School of Arts” okulundan mezun oldu.

9 Şubat 2017 tarihinden itibaren Ortaoyuncular Tiyatrosunda gösterime giren ve Ferhan Şensoy‘un yazıp yönetmenliğini yaptığı “Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi?” adlı tiyatro oyununda Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy yer alıyorlar.

2017 yılında yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Fi Çi Pi dizinin kadrosunda yer aldı.

İşte vefat eden Ferhan Şensoy'un kızı! Müjgan Ferhan Şensoy kimdir? ile ilgili etiketler Derya Baykal ferhan şensoy müjgan ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.