Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu

31 Ağustos'ta tedavi gördüğü hastanede kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Ferhan Şensoy'un 32 yaşındaki kızı Müjgan Ferhan Şensoy, ilk bebeğini kucağına almanın heyecanını yaşadı.

Ferhan Şensoy'un 2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Müjgan Ferhan Şensoy bugün Pera adını verdiği kızını dünyaya getirdi.

PERA BEBEK DOĞDU

Cem Öğet ile mutlu bir evliliği olan Müjgan Ferhan Şensoy'u mutlu gününde annesi Derya Baykal yalnız bırakmadı. Derya Baykal müjdeli haberi sosyal medya hesabından 'Hoş geldin Pera' notunu düştüğü fotoğraf karesiyle duyurdu.

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu


Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 31 Ağustos'ta vefat etti. Usta sanatçı 2 Eylül günü düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçının 32 yaşındaki büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, dokuz aylık hamileydi. Ancak usta sanatçı, doğumuna sayılı günler kala torunu Pera'yı göremeden yaşamını yitirdi.

 

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu ile ilgili etiketler Derya Şensoy Derya Baykal müjgan ferhan şensoy ferhan şensoy cem öğet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.