Ferdi Tayfur'un müzisyen kızı Tuğçe Tayfur sahnelere veda etti

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur aldığı kararla sevenlerini üzdü. Kariyerinde babasının izinden ilerleyen ve 16 yıldır sahnelerde olan 34 yaşındaki Tuğçe Tayfur, artık konser vermeyeceğini belirterek sahnelere veda ettiğini duyurdu.

1976 - 2007 yılları arasında evli olan usta sanatçı Ferdi Tayfur ile Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz eylül ayında nişanlanmış ancak çiftin nişanlılık süreci sadece 16 gün sürmüştü.

Birbirlerini Instagram hesaplarından silip, nişan karelerini de kaldıran çiftin cephesinden ilk açıklama Burak Kalfa'dan gelmiş, ayrılık iddialarını doğrulayan Kalfa ''Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur hanım ile ilişikimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun'' açıklamasını yapmıştı.

Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişan atarak herkesi şaşırtmıştı. Üzücü gelişmenin ardından birlikte görüntülenen ikilinin ilişkilerine bir şans daha tanıdıkları öğrenilmişti. İkili, ortak bir arkadaşlarının düğününe el ele gelerek birlikte boy göstermişlerdi. Çiftin bu hamlesi 'reklam ayrılığı' yorumlarını da beraberinde getirmişti.

MÜZİK KARİYERİNİ NOKTALADI

Özel hayatıyla gündemde olan Ferdi Tayfur'un müzisyen kızı Tuğçe Tayfur bu kez de kariyeriyle ilgili aldığı kararla adından söz ettirdi. Babası gibi müzisyen olan Tuğçe Tayfur, daha önceden planlı olan konserlerini verdikten sonra artık sahne almayacağını açıkladı. ''Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı.'' diyen Tayfur müziğe veda etti. 16 yıllık kariyerini noktalamaya hazırlanan Tayfur'un ne işle uğraşacağı ise merak konusu oldu. 


Aldığı kararı Instagram sayfasından duyuran Tuğçe Tayfur şunları söyledi:

''Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyosunuz ki. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm yeri geldi ağladım yeri geldi büyük kazıklar yedim yeri geldi haksızlığa uğradım, magazin dediğimiz şey belki de bu tarz işlerin en büyük bedellerinden biri :) ama bu süreçte istediğim herşeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim. Ama ben artık sahne almak istemiyorum. Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı. Bikaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyodum bu açıklama için. Bundan sonra neler yaparım benim için de sürpriz olucak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum. Başka bi yolculukta karşılaşırız elbet 🌸🌸🙏🏻 Not: kararımı dostlarımla tabii ki paylaştım ama annemle istişare etmek yetti bana açıkçası''

Ferdi Tayfur'un müzisyen kızı Tuğçe Tayfur sahnelere veda etti - Resim : 3

Ferdi Tayfur'un müzisyen kızı Tuğçe Tayfur sahnelere veda etti ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.