Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi

1976 - 2007 yılları arasında evli olan Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur kısa süre önce ''Bu camia bana uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı.'' diyerek müziği bıraktığını açıklamıştı. Maneviyata yönelen Tuğçe Tayfur tesettüre girdi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur kısa süre önce müziği bıraktığını ve sahnelere veda ettiğini açıklamıştı. 18 yaşından beri sahnelerde olan Tuğçe Tayfur kariyerini sonlandıktan sonra ise maneviyata yöneldi.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi

BAŞÖRTÜLÜ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Müziği bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur tesettüre girdi. Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine çekti. 1,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından eski fotoğraf karelerini kaldırması da dikkat çekti. Tayfur'un başörtülü hali kısa sürede gündem oldu.

 Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi - Resim : 2

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi - Resim : 3


Geçtiğimiz aylarda Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Tuğçe Tayfur, ''Sahneleri neden bırakma kararı aldınız?'' sorusuna ''Aslında uzun zamandır istiyordum sahneyi bırakmayı. Yeni düşünülmüş bir şey değil. 2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım. Sevenlerim de çok güzel karşıladı, bir tanesi bile "Neden bıraktın?" diye eleştiride bulunmadı.'' yanıtını vermişti.

Ne hissettiğini açıkça dile getiren genç müzisyen, ''Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle, camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu. Annem de öyle. Sahneye para kazanmak için çıkmıyordum. Ben zaten yorumculuğu para için yapmadım hiç. Çünkü benim oradan gelecek paraya ihtiyacım yok şükürler olsun. Oğlum Efe ile daha fazla vakit geçirmek istiyorum. Artık geceleri sahnede olmak yerine onunla huzurlu şekilde uyuyacağım.'' demişti.

 

 

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi ile ilgili etiketler Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.