Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişan attı! İlk açıklama Burak Kalfa'dan geldi

Şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır'ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur sevgilisi Burak Kalfa ile günler önce nişanlanmıştı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ikili sürpriz bir kararla ayrıldı. Ayrılığın ardından Burak Kalfa sosyal medya hesabıdan kısa bir açıklama paylaştı ve ''Saygı çerçevesinde bitmiştir'' ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın 34 yaşındaki kızları Tuğçe Tayfur, evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdiği sevgilisi Burak Kalfa ile 15 gün önce nişanlanmıştı. Necla Nazır uzun zaman sonra ilk kez nişanda görüntülenirken, Tayfur ise kızını mutlu gününde yalnız bırakmıştı. Burak Kalfa ile 15 gün nişanlı kalan Tuğçe Tayfur nişan attı. 19 Eylül'de nişan yüzüklerini parmaklarına takan çift birlikte çekilen tüm karelerini sosyal medya hesaplarından sildiler.

 

15 GÜN NİŞANLI KALDILAR

Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa’dan bir süre önce evlenme teklifi almış ve çift aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile nişanlanmıştı. TUğçe Tayfur aile bireylerinin yer aldığı kareleri paylaşmıştı ancak nişanda Ferdi Tayfur'un olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Yeni nişanlanan çiftten ayrılık haberi geldi.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişan attı

SEVGİLİSİNDEN AYRILDIKTAN 4 GÜN SONRA NİŞANLANDI

2. Sayfa'nın iddiasına göre; Tayfur hemen evlenmek isteyince çiftin arasında sorun oldu. Tuğçe Tayfur nişanlısına "Beni oyalıyor musun?" diyerek tepki gösterdi ve ikili arasında söz bozuldu. Nişandan 4 gün önce de Tuğçe Tayfur'un sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Bunun sebebi ise Burak Kalfa'nın başka bir kadınla görüntüsünün olduğu iddiasıydı. 2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel, açıklamasında "Ağlayarak beni aradı bitti dedikten 4 gün sonra nişanlandı" dedi.


Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişan attı

BURAK KALFA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Ayrılık haberlerinin ardından gözlerin çevrildiği ikiliden ilk açıklamayı Burak Kalfa yaptı. Ayrılığı doğrulayan Kalfa, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur hanım ile ilişikimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun''

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişan attı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişan attı! İlk açıklama Burak Kalfa'dan geldi ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur Sosyal Medya Burak Kalfa tuğçe tayfur necla nazır
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.