Ferdi Tayfur hayranlarına kötü haber... Kızı açıkladı!

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçen günlerde Beyaz TV'deki 'Mertçe Sohbetler' programına konuk oldu.

Babası Ferdi Tayfur'a yeniden albüm yapması için baskı yaptığını söyleyen Tuğçe, "En son 'Huzurum Kalmadı'da babamla düet yaptık ama sonrası gelmedi. Babam, müzik yerine sinemayla uğraşmak istiyor. Artık babamın müziği bıraktığını söyleyebiliriz." dedi.

Babasının veliahtı olduğunu söyleyen Tuğçe Tayfur, "Şu ana kadar müzik çalışmalarım ön plana çıktı ama oyunculuk da yapmak istiyorum" dedi.

Tuğçe Tayfur, babasının 'Berlin Kaplanı' filminin senaryosunun kendisine ait olduğunu belirterek Ata Demirer'e açtığı davanın da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Annesi Necla Nazır'ın da her şeyden elini eteğini çektiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, "Annem hacı oldu, bir TV kanalında dini sohbet programı yapıyor. Annem için bir film senaryosu yazdım ama artık oynamak istemiyor" diye konuştu.

'BOŞANMIYORUZ'

Eşi Taner Şafak'la boşanacakları da iddia edilen Tuğçe Tayfur, şunları söyledi:

"Bu haberler çok saçma. Biz birbirimizi seviyoruz. Bugüne kadar kocamın beni aldattığını hiç düşünmedim."

Ferdi Tayfur hayranlarına kötü haber... Kızı açıkladı! ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur tuğçe tayfur necla nazır eşiyle boşanacak müziği bıraktı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.