Ferdi Kadıoğlu: Henüz bir karar vermedim. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor

A milli takım tercihiyle ilgili merak edilen soruyu cevaplayan Ferdi Kadıoğlu, "Herkesin bildiği gibi 3 farklı milli takım ihtimalim var. Henüz bir karar vermedim. Benim için zor bir karar. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor. Karar verdiğimde herkes görecek" dedi.

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihiyle ilgili kararını henüz vermediğini söyledi. Sarı-Lacivertliler'in yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika'nın Royal Antwerp takımıyla oynayacağı maçın basın toplantısında konuşan Ferdi, "Benim için zor bir karar. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor" dedi.

Hollanda doğumlu futbolcunun tercihine ilişin A Milli Takım yöneticisi Hamit Altıntop, "Bayrak, milli takım seçilmez. Bu konuda hassasım" sözleriyle oyuncuya mesaj vermişti.

FREY & SAMATTA FENER'E KARŞI 

Ferdi Kadıoğlu'nun basın toplantısındaki sözleri şunlar:

"Eski takım arkadaşlarımızla karşılaşacağız, Frey, Samatta ile. Onları tekrar görmek güzel olacak. Umarım galip gelip, Avrupa’da iyi bir iş çıkarırız."

"Şu anda bu pozisyonda oynuyorum. Yeni hocamız bu pozisyonda oynamamı istiyor. Ben de burada iyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Her geçen gün daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Bu pozisyonda daha rahat hissediyorum. Hocamız nereye koyarsa oynarım."

"Herkesin bildiği gibi 3 farklı milli takım ihtimalim var. Henüz bir karar vermedim. Benim için zor bir karar. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor. Karar verdiğimde herkes görecek.

"Önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor. Yarınki maçta her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Bir önceki Avrupa maçımızı telafi etmeliyiz. Önemli bir maç. Elimizden geleni yapmalıyız."

Ferdi Kadıoğlu: Henüz bir karar vermedim. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.