Ferdi Kadıoğlu'ndan Ersun Yanal mesajı!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadığlu, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

''GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM''

Son dönemde forma şansı bulduğu için mutlu olduğunu aktaran Kadıoğlu, "Gerçekten çok mutluyum. Son zamanlarda dakika alıyorum. Daha fazla asist - gol yapmak istiyorum. Zaman geçtikçe daha iyi oynamaya çalışacağım. Daha önce genç takımda oynadım ama katkı veremedim. A Takım'da dakika aldığım için çok mutluyum." diye konuştu.

''BELKİ HOCAM İÇİN DE ZOR OLDU''

Teknik direktör Ersun Yanal ile bir probleminin olmadığını söyleyen genç futbolcu, "Hocamızla herhangi bir sıkıntımız olmadı. Daha önce bekliyordum. Belki onun için de zordu. İyi işler çıkardım, belki onun seçiminde zorluk çıkardım. O da en iyisini yaptı bence beni bekleterek. Ben de bundan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

Ferdi Kadıoğlu'ndan Ersun Yanal mesajı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Ferdi Kadıoğlu maç hoca teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.