Ferdi Kadıoğlu son noktayı koydu!

Ferdi Kadıoğlu'ndan, kendisi ile ilgili çıkan transfer haberlerine karşılık bir açıklama geldi. Genç futbolcu “Ben Fenerbahçe’de kalıcı olmaya geldim. Bir yere gitmiyorum. " diyerek son durumunu belirtti.

Kanarya’nın genç futbolcularından Ferdi Kadıoğlu ile İngiltere Premier Ligi’nin bir altı olan Championship’te Phillip Cocu’nun çalıştırdığı Derby County’nin ilgilendiği öğrenilmişti. Ancak 20 yaşındaki futbolcu, bu haberlere noktayı hemen koydu.

Ferdi Kadıoğlu son noktayı koydu!

Ferdi, “Ben Fenerbahçe’de kalıcı olmaya geldim. Bir yere gitmiyorum. Koronavirüsünden biz futbolcular da çok etkilendik. Evlerimize çekildik. Teknik heyetin verdiği programı uyguluyoruz. Kısaca işimizi yapmak istiyoruz. Kendimi her an futbol başlayacakmış gibi hazır tutuyorum. Transfer haberleriyle ilgilenmiyorum. Benim amacım, uzun yıllar boyunca Fenerbahçe Kulübü’ne hizmet etmek olacak” ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu son noktayı koydu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Ferdi Kadıoğlu Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.