Ferdi Kadıoğlu: Jorge Jesus, çok talepkar ve zorlu bir teknik adam

Fenerbahçe'nin Partizan'ı 1-0 yendiği maç sonrası açıklama yapan Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus'u değerlendirdi ve "Çok talepkar ve zorlu bir teknik adam. Onun kafasında planlar var ve bizden farklı şeyler yapmamızı istiyor, bunu da sahada görüyoruz" dedi. 

Partizan maçı sonrası Ferdi Kadıoğlu, "Kısa bir tatilin ardından döndüm ve çalışmalara başladım. İlk antrenman benim için çok zordu. Jorge Jesus, çok talepkar ve zorlu bir teknik adam. Onun kafasında planlar var ve bizden farklı şeyler yapmamızı istiyor, bunu da sahada görüyoruz" dedi. 

''KAPTANLIK PAZUBANDINI TAKMAK BENİM İÇİN GURUR VERİCİ BİR ŞEY''

Önde baskı yaptıklarını ve rakip sahada çok fazla top kapıp, 3. bölgede tehlike ürettiklerini söyleyen milli futbolcu, "sanırım takımdaki en eski futbolcu benim, burada 4 sezonu tamamladım, o yüzden de kaptanlık pazubandını taktım. Benim için gurur verici bir şey. 7 numarayı da giymek benim hayalimdi burada" ifadelerini kullandı. 

''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEYER ALMAK İSTİYORUZ, İYİ PLANLARIMIZ VAR''

Fenerbahçeli oyuncu Dinamı Kiev maçıyla ilgili olarak da, "En iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor Dinamo Kiev maçına. Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyoruz, iyi planlarımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. 

Ferdi Kadıoğlu: Jorge Jesus, çok talepkar ve zorlu bir teknik adam ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu jorge jesus Partizan maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.