Ferda Anıl Yarkın kimdir? Üzülme, Sonuna Kadar şarkılarıyla meşhur olan Ferda Anıl Yarkın İbo Show'un konuğu!

Ferda Anıl Yarkın bu akşam İbo Show'un konuğu oluyor. 90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar adlı şarkısıyla bir dönem müzik listelerini alt üst etmişti. Peki Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Evli mi?

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında ünlü şarkıcı Ferda Anıl Yarkın da var. Üzülme, Sonuna Kadar gibi unutulmaz şarkılara imza atan şarkıcı Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında? Evli mi?

İbrahim Tatlıses'in 9 yıl aradan sonra tekrar STAR TV ekranlarında başlattığı İbo Show her hafta birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. İibo Show bu haftaki konuklar, Ferda Anıl Yarkın, Ümit Sayın, Ege gibi 90'lı yılların en meşhur isimleri olacak.

FERDA ANIL YARKIN KİMDİR?

Ferda Anıl Yarkın (d. 1970) Türk Pop müzik sanatçısı.

21 Ağustos 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. (2009 yılında TV'deki yarışma programında Çanakkale Korosunu yönetmesinden dolayı Çanakkale'li olduğu sanılmıştır.) Güngör Yarkın ve Bestekar olan Deniz Astsubayı Kamuran Yarkın'ın oğludur. Yarkın Ritm Grubu üyeleri Ferruh ve Fahrettin Yarkın ağabeyleridir. Yeğenleri Nağme Yarkın ve Baturay Yarkın da tanınmış müzisyenlerdir.

Ferda Anıl Yarkın kimdir kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın albümleri...

Diskografi

Aşkın Yetmez Tarih: 9 Aralık 1993
Sonuna Kadar Tarih: 19 Nisan 1996
Unuttum Sanma Tarih: 17 Haziran 1999
Ayrılmayalım Tarih: 31 Temmuz 2006

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Üzülme, Sonuna Kadar şarkılarıyla meşhur olan Ferda Anıl Yarkın İbo Show'un konuğu! ile ilgili etiketler Star TV Ferda Anıl Yarkın
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.