Fenomen köpek 'Boji' kameralara öyle bir şekilde yansıdı ki görenler gözlerine inanamadı!

Türkiye'nin tanıdığı 'Boji' isimli sokak köpeğinin bir yolcu gibi tramvay, otobüs, metro ve metrobüs ile İstanbul'da tüm kurallara uyarak gezmesi sosyal medyanın gündeminde. GPS'li tasma takılarak durak durak gittiği yerlerin takip edildiği Boji, vapurda kıtalar arası yolculuk dahi yapıyor. Son olarak Ataşehir'e giden Boji'nin o eğlenceli anları otobüs kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Sosyal medya Boji isimli sokak köpeğini konuşuyor. 

MİKROÇİP TAKILDI

Toplu ulaşım araçlarıyla İstanbul'u turlayan ve sosyal medyada fenomen haline gelen Boji'ye mikroçip takıldı. Kangal çoban kırması olan ve ismini demiryolu terminolojisinden alan Boji, geçtiğimiz günlerde Ataşehir’e de misafir oldu. Toplu ulaşım araçlarıyla Ataşehir’e gelen Boji, durağa yanaşan bir otobüsten inip başka bir özel halk otobüsüne bindi. Otobüsün şoförü Ahmet Ürper, yolcuların rahatsız olmadıklarını dile getirmesi üzerine yoluna devem etti.

“MÜŞTERİ GİBİ GEÇTİ KOLTUĞA OTURDU”

Boji’nin yolculuk ettiği özel halk otobüsünün şoförü Ahmet Ürper, “Dün 19S hattından Kadıköy'den çıktım geliyordum. Karaman Çiftlik yolunda durağa yanaştım. Önümde 14ÇK otobüsü vardı. Yolcuyu alırken baktım bir köpek indi, ön kapıdan benim arabaya bindi. Sevimli köpekti, tatlı. İstanbul'da hemen hemen her tarafı geziyordu. Dün de bana misafir oldu. Hatta biraz indirmeye çalıştım. İnmedi. Kapıyı kapattım devam ettim. Bir müşteri gibi geçti koltuğa da oturdu. Necmettin Erbakan parkına gelirken kendiliğinden kalktı, orta kapıya yanaştı. Ve kapıyı açtığımda indi. Zaten biz toplu taşıma olarak hayvanseveriz. Bizim yönetim kurulu başkanını aradım. Bir köpek bindi arabaya. Ne yapayım dedim. Devam et dedi bana. Zaten hava yağmurlu. O da gideceği yeri biliyor. Bugün sana misafir oldu dedi.

Yolcular tepki göstermedi. Sadece bir kişi biraz korktu. Öbürleri hepsi sevmeye başladı. Resim çektiler, video çektiler. Bizim yönetim kurulu başkanını aradım. “Başkanım bir yolcu bindi, HES kodu yok, İstanbulkartı yok. Maskesi hiç yok” dedim. O da güldü bana nasıl yani dedi” diye konuştu.

VAPURDA KITALAR ARASI YOLCULUK

Ayrıca Boji'nin geçtiğimiz günlerde vapura binerek İstanbul'da kıtalar arası yolculuk yaptığı da görüldü. Boji vapurda yolculuk ederek aynı zamanda boğaz havası da aldı.

Öte yandan Boji’nin otobüse binerek yolcularla beraber seyahat ettiği anlar, ile vapurda seyahat ettiği anlar kameralara yansıdı.

Fenomen köpek 'Boji' kameralara öyle bir şekilde yansıdı ki görenler gözlerine inanamadı! ile ilgili etiketler köpek İstanbul Fenomen Sosyal Medya vapur boji kamera yolculuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.