Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı?

Sosyal medyada Ruling olarak tanınan ve yaptığı sahte içerikleri ifşa etmesiyle bilinen sosyal medya fenomeninin dolandırıcı olduğu ileri sürüldü. Ruling (@atavrattrol) dışında, Süreyya Olcayto ve Salim Çamurdan adlı twitter hesaplarını da yönettiği ileri sürülen Twitter kullanıcısının yardım ve bağış adı altında birçok kişiyi dolandırdığı iddiası ortaya atıldı. Roling ise iddialara sosyal medyadan yaptığı bir açıklama yanıt verdi.

Twitter'da 'Ruling' adı ve @atavrattrol hesabı ile bilinen kullanıcının Süreyya Olcayto ve Salim Çamurdan hesaplarını da yöneten kişi olduğu ileri sürüldü.

İddiaya göre sahte içerikleri ortaya çıkarması ile tanınan Roling kendisine ait diğer hesaplarla yardım ve bağış adı altında dolandırıcılık yapıyordu. 

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı?

Ve yine sosyal medyadaki iddialara göre Roling dolandırıcılık suçlamasından kurtulmak için kendine ait hesapları ifşa etmeye başladı. 

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 2

Ancak mail adresinden ulaşılan vois bilgileri @atavrattrol.com hesabının Salih Çamurdan adına kayıtlı olduğunu gösteriyordu.

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 3

Yine attığı doğrulama şifrelerinin de aynı telefona gitmesi dikkat çekiyordu. 

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 4

 

Sosyal medyada birçok kullanıcı iddiaya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 5

GAZETECİ GÖKHAN ÖZBEK'İ DE MAĞDUR ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ

Roling'in yönetiminde olduğu ileri sürülen Süreyya Olcayto isimli hesabın gazeteci Gökhan Özbek’in sahip olduğu 23 derece tv ismini de kullandığı ve Özbek’i de mağdur ettiği iddia edildi...

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 6

Bu iddialara ilişkin Ruling sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak iddiaları reddedip "Bazı şerefsizler Süreyya Olcayto denen hesabın yani gerçek ismi Salim Ç. Olan bu dolandırıcının aslında ben olduğumu iddia edip toplu linç başlatmışlar yarın Süreyya Olcayto hesabını yöneten Salim Ç. Hakkında suç duyurusunda bulunup bunu da buradan paylaşacağım bilginize" ifadesini kullandı. Sürreyya Olcayto hesabının Salim Çamurdan'a ait olduğu bilgisini paylaşan Ruling'in mesajında yüzü kapatılmış bir de erkek fotoğrafı kullanıldığı dikkat çekti. 

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 7

İşte Rolling ve diğer kullandığı ileri sürülen iki Twitter hesabına ilişkin sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar...

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 8

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 9

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? - Resim : 10

 

 

 

Fenomen ifşacı 'Ruling' dolandırıcı mı? ile ilgili etiketler Twitter Fenomen Dolandırıcı roling Süreyya Olcayto ifşacı Salim Çamurdan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.