Fenomen Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı

Sosyal medya fenomeni Hakan Kakız, son yolculuğuna uğurlanan en yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kakız, "Hakkım helal olsun" dedi.

Çektiği videolarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüyle yıkılan fenomen Hakan Kakız ise cenaze töreninde zor anlar yaşadı.

Fenomen Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Caner Çalışır ile çok yakın olan Hakan Kakız, ölüm haberinin ardından arkadaşına olan son görevini yerine getirmek için cenaze törenine katıldı. Yaşadığı acıyla derinden sarsılan Kakız, tabuta dokunarak hüngür hüngür ağladı. O anları Instagram hesabından paylaşan Kakız, "Hakkımız birbirimize sonsuza kadar helal olsun" dedi.

Fenomen Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı - Resim : 2

"AĞLIYORUM, SUSUYORUM, BOŞ BOŞ BAKIYORUM"

Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın ölüm haberinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluk anılarım gitti. Şuan tarifsiz duygular içindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Ölüm çok acı ama erken ölüm her şeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner'imiz. Nurlar içinde uyu eski dostum" ifadelerini kullandı.

 
Fenomen Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı ile ilgili etiketler sosyal medya fenomeni Hakan Kakız caner çalışır cenaze töreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.