Fenomen dizi 'İsimsizler'e üç önemli isim!

Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosunda değişim sürüyor.

Kanal D’nin iddialı yapımı 'İsimsizler'in yeni sezonda kadrosuna Hande Soral'ın katıldığı duyurulmuştu. Soral'ın ardından dizinin kadrosuna son alarak Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber de katıldı.

Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisi “İsimsizler”, yeni sezonu hikayeye eklenen yeni karakterlerle açıyor. Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber, eylül ayında başlayacak dizinin kadrosuna dahil oldu.

Yönetmen de değişti

Atsız Karaduman’ın Kör Yakup, Kayra Şenocak’ın Yadigar, Osman Wöber’in ise Kurmay karakterini canlandıracağı dizinin yeni sezonunda yönetmen farkı da yaşanıyor. Yeni bölümlerde yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk olacak.

atsAz_karaduman

ATSIZ KARADUMAN KİMDİR?

Atsız Karaduman 1956 yılında Ankara'da doğdu. Tiyatrosu'nda göreve başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda oynamıştır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu, Sanatçı kadrosunda yer almaktadır. Dialog Anlatım ve İletişim'de Diksiyon, Fonetik dersleri vermekte ve Tiyatro'nun yanı sıra Televizyon, Sinema, Seslendirme çalışmalarıda yapmaktadır.

ÖDÜLLERİ

2007 Afife Jale Ödülleri, İnihman'ın Sakatı: En İyi Yardımcı Oyuncu ödülünü almıştır.

ROL ALDIĞI BAZI TİYATRO OYUNLARI

Ne Derssin Azizim?
Inishmaan'ın Sakatı
Uyarca
Hürrem Sultan
Bütün Menekşeler Annem Kokar
Canlı Maymun Lokantası
Kral Lear
ana Hanım Kız Hanım
Gülünç Kibarlar
Mine
İmparatorun İki Oglu
Moskova Geceleri
Sokullu
Kaygusuz Abdal
Domuz Ahırı
Yolun Sonu
Kafesten Bir Kuş Uçtu
Buzcu Geliyor
Bagdat Hatun
Dün Neredeydiniz
Oyunlarla Yaşayanlar
Sultan Gelin

ROL ALDIĞI BAZI DİZİ FİLİMLER

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
Kılıç Günü
Kurtlar Vadisi Pusu
Güz Yangını
Kimsesiz Zaman Tasfiri
Küçük Dünya
Duvardaki Kan

wqrqrqrr

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

Kayra Şenocak 25 Haziran 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. 38 yaşında olan modellik, dizi oyuncusu ve TV sunuculuğu yapan Kayra Şenocak; yengeç burcudur. Aslen Karadenizli olan Kayra Şenocak İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışan Kayra Şenocak; 1998 yılında Aynalı Tahir adlı dizi ile ilk kez Televizyon karşısında çıkmıştır senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazmış olduğu dizide Bilal karakterini canlandıran Kayra Şenocak bu diziyle adından söz ettirmeye ve kendini sevdirmeyi başarmıştır.

1999 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca adlı yarışma programında Seray Sever ile birlikte sunuculuk yapmıştır. 2006 yılında Samanyolu TV'de yayınlanmış olan Yağmurdan Sonra adlı dizide İbrahim karakterini canlandıran Kayra Şenocak 2007 yılında Samanyolu TV'de Kapıda Biri Mi Var adlı programını nişanlısı Ebru Karanfilci ile beraber sunmuştur. 2008 ve 2009 yılları arasında Doludizgin Yıllar adlı dizide ve ayrıca 2014 yılında da vizyona giren Abbas'ın Melekleri adlı sinema filminde de yer almıştır.

2012 yılında Keremcem'in Küstüm Hayata adlı klibinde oynayan Kayra Şenocak; 23 Aralık 2014 tarihinde TRT de başlayan Filinta adlı dizide Hasan karakterini başarıyla canlandırmaktadır. Özellikle yemek yapmaya tutkusu olduğunu belirten Kayra Şenocak balık, salata ve et yemeklerini çok iyi yaptığını belirtmiştir. 1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlenen Kayra Şenocak üç yıl sonra 2001 yılında eşinden boşanmıştır. Mert adında bir oğlu vardır. 2006 yılında oyuncu Ebru Karanfilci ile nişanladıktan sonra 2007 yılı sonlarına doğru ayrılmışlardır. Kayra Şenocak; Ayıp Ettik adlı tiyatro oyununda rol almıştır.

Kayra Şenocak’ın rol aldığı diziler ve filmler şunlardır Filinta bir Osmanlı polisiyesi, Abbas'ın Melekleri, Arka Sokaklar, Sıkıysa yakala, İnsan Aldandı, Parmaklıklar Ardında, Sudan Sebepler, Pulsar, Doludizgin Yıllar, Mert ile Gert, Aman annem görmesin, Eksik Etek, Gönül Salıncağı, Sevda Çiçeği, Yağmurdan Sonra, Binbir Gece, Gözyaşı Çetesi, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Omuz Omuza, Yarım Elma, Pilli Bebek, Ona bakma bana bak, Kuzenlerim, Hayal kurma oyunları, Aynalı Tahir, Ah Bir Zengin Olsam, Kaygısızlar ve Böyle mi olacaktı.

osman_woIber

OSMAN WÖBER KİMDİR?

Ekran severlerin uzun süredir severek izlediği Kurtlar Vadisi dizisinin Tuncay Kantarcı karakteri Osman Wöber 1960 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Müge Wöber’in eşidir. Yeni dönemde Atv ekranlarında yayınlanan Aile İşi dizisi oyuncuları arasına dahil olan Osman Wöber dizide Sami karakterini canlandırmaktadır. Osman Wöber baba tarafından aslen Avusturya kökenlidir.

Fenomen dizi 'İsimsizler'e üç önemli isim! ile ilgili etiketler Hande Soral isimsizler kadro atsız karaduman kayra şenocak osman wober
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.