Fenomen Cansu Nur Çufalı boşanma aşamasındaki kocasını herkesin içinde dövdü

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenenen eski manken ve sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı eşini dövdü! Çufalı, geçen yıl evlendiği ve kendisini 3 kadınla aldattığını öne sürdüğü eşi Yusuf Yosi Özlevi karşılaştıkları mekanda tartışmaya tutuştu. Ünlü fenomen sinirlerine hakim olamayınca eşini darbetti ve eşinin burnunda yırtıklar oluştu. Özlevi olay sonrası şikayetçi oldu.

Geçen yıl nikah masasına oturan Cansu Nur Çufalı ile boşanma davası devam eden ünlü tekstilci Yusuf Yosi Özlevi arasında olay çıktı. 11 Kasım gecesi Kuruçeşme'deki bir eğlence mekanına giden işadamı, karşısında eşi Cansu Nur'u görünce, "Çocuğu her gece evde bırakıp geziyorsun. Burada ne işin var?" diyerek tepki gösterdi. İddiaya göre genç kadın, kendisine tepki gösteren eşine "Sen bana karışamazsın" diyerek tepki gösterdi ve çantayı eline alarak, eşine vurmaya başladı.Taraflar arasındaki kavgayı mekan güvenliği engelledi.

YÜZÜNDE VE BURNUNDA YIRTIKLAR OLUŞTU

Eşi tarafından darp edilen işadamı Yusuf Yosi Özlevi'nin aldığı darbeler sonrası yüzü ile burnunda kanama ve yırtıklar oluştu. Beşiktaş'taki özel bir hastaneye giderek 'basit şekilde tıbbi müdahale ile giderilebilecek yaraları var' şeklinde rapor alan işadamı eşinden şikayetçi oldu.

ALDATILDIĞINI İDDİ ETMİŞTİ


Eski manken ve sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, geçen yıl evlendiği ünlü tekstilci Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını iddia etmişti. Ardından bir televizyon programına katılan Çufalı, eşinin kendisini ünlü bir kadınla da aldattığını açıklamıştı.

Özlevi, eşinin iddiaları sonrası Aile Mahkemesi'ne başvurarak, eşine karşı 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Eşinin kendisine iftira attığını ve para koparmak için olmayan aldatma hikayelerini varmış gibi anlattığını ileri süren işadamı, eşinden 2 milyon lira tazminat ile çocuğun velayetini talep etti.

Cansu Nur Çufalı da Aile Mahkemesi'ne başvurarak, eşine karşı koruma kararı aldırdı.

 

Fenomen Cansu Nur Çufalı boşanma aşamasındaki kocasını herkesin içinde dövdü ile ilgili etiketler Cansu Nur Çufalı Yusuf Yosi Özlevi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.