Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanıyor... İşte jet ayrılığın nedeni

Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'in yer aldığı ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden, sosyal medya fenomeni Bilal Hancı sosyal medyadan yaptığı açıklama ile evliliğini sonlandırmaya hazırlandığını duyurdu. Bilal Hancı ile geçtiğimiz yıl Temmuz ayında hayatını birleştirdiği Esin Çepni evliliklerinde henüz bir yılı bile tamamlayamadan boşanma kararı aldı. İkili kötü haberi sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı yapıkları açıklama ile takipçilerine duyurdular.

Geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Uzun zamandır aralarındaki sorunları aşamaya çalışan ikili çareyi ayrılıkta buldu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla kötü haberi duyuran ikili 'dostluk' mesajı verdi.

 İŞTE İKİLİDEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Bilal Hancı’da yaptığı açıklamada, "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi ve güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler her zaman kalbimde kalacaksın.' ifadelerini kullandı.

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanıyor... İşte jet ayrılığın nedeni


Esin Çepni ise, 'Kararı almak kadar açıklamak da zormuş meğerse. Ne kadar yazıp sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.' mesajını yayınladı.

 Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanıyor... İşte jet ayrılığın nedeni - Resim : 2

 

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanıyor... İşte jet ayrılığın nedeni ile ilgili etiketler Bilal Hancı boşanma Sosyal Medya esin çepni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.