Fener'in bekleri Arsenal'den... Sead Kolasinac ile Cedric Soares, Sarı-Lacivertliler'e doğru

Fenerbahçe beklerini Arsenal'dan alacak... Sarı-Lacivertliler, Premier League devinin kadroda düşünmediği Boşnak sol bek Sead Kolasinac'ın tapusunu almak için girişimlerini sürdürüyor. İngiliz basını, sağ beke ise Cedric Soares'in kiralanacağını yazdı.

Fenerbahçe'nin Arsenal'den ayrılması gündemde olan iki futbolcunun peşinde olduğu iddia edildi. Ada basınında yer alan haberlere göre; Boşnak sol bek Sead Kolasinac ile Portekizli sağ bek Cedric Soares, Sarı-Lacivertliler'in transfer hedefinde... 

Fenerbahçe taraftarları yeni golcünün kim olacağını merak ederken İngiltere'den gelen haber dikkatleri bu iki oyuncunun üzerine çekti. 28 yaşındaki Almanya doğumlu Kolasinac, Mesut Özil'in çok yakın arkadaşı... Hatta, Mesut'a Londra'da yapılan bıçaklı saldırıda saldırgana cesurca müdahale edip olası bir yaralanmayı önleyen Kolasinac için "Mesut'un hayatını kurtardı" yorumları yapılmıştı.

Geçen sezon Schalke 04'te kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcunun Arsenal'le bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak, kadrosunda Keiran Tierney gibi 32 milyon euroluk bir sol bek ve Benfica'dan 8 milyon euroya bu yaz transfer edilen Portekizli Nuno Tavares bulunan Londra ekibi, Kolasinac'ı kadroda düşünmüyor.

Mikel Arteta'nın geçen sezon yalnızca 1 maçta oynattığı Kolasinac, devre arasında kiralandığı Schalke 04'te ise 17 lig maçına çıktı. Futbolcunun, Mesut Özil'le aynı takımda oynamak istediği biliniyor. 2017 yazında Arsenal'e bedavaya gelen futbolcu için uygun bir bonservis bedeli ödenip trransferin bitirileceği iddia ediliyor.

İngiliz medyası Soares'in ise 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. 29 yaşındaki sağ bek geçen sezon Southampton takımına kiralanmıştı.

Fener'in bekleri Arsenal'den... Sead Kolasinac ile Cedric Soares, Sarı-Lacivertliler'e doğru

JOSE SOSA'DAN İDDİALARA YANIT

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmediği ve bu nedenle idmanlara çıkmadığı öne sürülen Jose Sosa, iddialara yanıt verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Arjantinli yıldızın yakın çevresine, "Bu haberler nereden çıkıyor, anlamıyorum. Ben hem başkan hem de teknik direktörle çok iyi anlaşıyorum ve F.Bahçe'de mutluyum. Bir yıl daha sözleşmem var ve ayrılmak gibi bir niyetim yok.Yönetimin de benden böyle bir talebi olmadı" dediği öğrenildi. Yönetimin de benden böyle bir talebi olmadı" dediği öğrenildi.

Fener'in bekleri Arsenal'den... Sead Kolasinac ile Cedric Soares, Sarı-Lacivertliler'e doğru ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jose Sosa Sead Kolasinac Cedric Soares
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.