Fenerbahçe'yi yıkan haber! İmzayı attı...

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği kapsamında transfer çalışmalarına başlamıştı ve santrfor bölgesine öncelik verdi. Bu kapsamda listesini belirleyen sarı-lacivertliler, golcü futbolcu Olivier Giroud'u transfer gündemine almıştı. Fransız hücum oyuncusundan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Fenerbahçe'nin transfer gözdesi konumunda bulunan Chelsea'nin golcü futbolcusu Olivier Giroud takımında kaldı.

Sarı-lacivertli takımın listesinde ilk sıralarda bulunan Fransız golcü, İngiliz ekibiyle olan sözleşmesini 1 sene daha uzattı.

 Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin opsiyon hakkı kullanılarak 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Takımda kalmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Giroud, "Ortam güvenli olduğunda Stamford Bridge'de taraftarımızın önünde Chelsea formasını giymek için sabırsızlanıyorum." yorumunu yaptı.

2018 yılının ara transfer döneminde Arsenal'dan transfer edilen Giroud, bu sezon Chelsea ile çıktığı 13 maçta 3 gol kaydetti.

.

Fenerbahçe'yi yıkan haber! İmzayı attı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.