Fenerbahçe'yi 23 yıl sonra yıktı hedefi açıkladı...

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Trabzonspor karşısındaki 23 senelik yenilmezlik serisini sona erdiren Teknik Direktör Hüseyin Cimşir, karşılaşmanın ardından hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galibiyet nedeniyle futbolcularını kutlayan Cimşir hedeflerinin hem ligde hem de kupada şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, galibiyetten ötürü oyuncularını kutladı.

Futbolcularının önemli bir efor sarfettiğini söyleyen Cimşir, "Kazanarak tur atlamak, adımızı finale yazdırmak mutluluk verici. Süreçle alakalı olarak daha hiçbir şey başarmadığımızı düşünüyorum, gidecek çok yolumuz var. İnşallah sezon sonunda başarmış bir şekilde konuşma şerefini yaşarım." diye konuştu. 

Önlerinde kupa finaliyle beraber 8 maç kaldığını ifade eden Çimşir, sözlerine şöyle devam etti:

"Hedefimiz, arzumuz, isteğimiz iki kulvarda da finali yapmak ve şampiyon olmak. Ligde 7 zorlu müsabaka var. Kupada da final rakibimiz olacak. Daha bir şeyleri başarmış değiliz. Gidecek yolumuz var, kupayla beraber 8 final maçımız var. Hafta hafta, adım adım gidiyoruz. Temennim iki kulvarda da şampiyonluk yaşamak."

Fenerbahçe'yi 23 yıl sonra yıktı hedefi açıkladı... ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Hüseyin Çimşir şampiyonluk Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.