Fenerbahçe'ye puan silme ve transfer yasağı gelecek mi?

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye büyük şok! Fenerbahçe'nin harcama limiti itirazı reddedilince puan silme ve transfer yasağı cezası bir kez daha gündeme geldi. Fenerbahçe'ye puan silme ve transfer yasağı gelecek mi? İşte detaylar...

Fenerbahçe’ye Tahmin Kurulu’ndan büyük bir şok geldi. Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin harcama limiti itirazını reddedince puan silme ve transfer yasağı cezası yeniden gündeme geldi.

Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, Kulüp Lisans Kurulu'nun 04.08.2020 tarihinde ilan edilen Takım Harcama Limitlerine İlişkin kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen 13.08.2020 Perşembe günü saat 15:30'da video konferans yoluyla icra edilen duruşmada Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin vekilleri Av. Alper Pirşen ve Av. Özge Tokarlı Gündüz'ün hazır oldukları görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde; Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun Takım Harcama Limitlerine İlişkin kararına itirazının reddine, oybirliği ile karar verilmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe’nin Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği harcama limitlerini yüzde 29 aşarak, 85 milyon lira fazla harcadığı ortaya çıktı. Yönetim, bu tabloyu sezon sonuna kadar değiştirmediği takdirde Fenerbahçe puan silme, transfer yasağı ve kadro sınırlaması gibi ağır cezalarla yüz yüze kalacak.

Fenerbahçe'ye puan silme ve transfer yasağı gelecek mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe puan silme transfer yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.