Fenerbahçe'ye Moses'tan iyi haber!

Chelsea'ye iki dönem transfer yasağı gelmesinin ardından Londra ekibinin kiralık oyuncularını geri çağıracağı iddiaları Fenerbahçelileri korkutmuştu.

FIFA'nın Chelsea'ye iki dönem transfer yasağı getirmesinin arrdından Fenebrahçe'yi de direkt olarak etkileyecek bir gelişme yaşanabilirdi ancak korkulan olmadı.

ÖYLE BIR MADDE YOK!

Devre arası transfer döneminde Sarı Lacivertlilere 1,5 yıllığına kiralık olarak katılan Nijeryalı yıldız Victor Moses için bir geri çağırma maddesi olmadığı öğrenildi. Böylece Moses gelecek sezonun sonuna kadar Fenerbahçe'de kalabilecek.

Takıma katılmasından bu yana herkesin beğeniyle izlediği Nijeryalı pazartesi akşamıBeşiktaş karşısında takımının en büyük kozlarından biri olacak.

Fenerbahçe'ye Moses'tan iyi haber! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.