Fenerbahçe'ye Joao Pedro'dan müjde! Oyuncu saha çalışmalarına başladı

Fenerbahçe'ye yeni transfer Joao Pedro'dan müjdeli haber geldi. Sakatlığı nedeniyle, Sarı-Lacivertli ekibin Slovacko ve Ümraniyespor ile oynadığı maçlarda forma giyemeyen tecrübeli futbolcu bugün saha çalışmalarına başladı. Edinilen bilgilere göre Pedro'nun, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Slovacko ile oynayacağı maçın ardından takıma katılması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye yeni transferi Joao Pedro'dan iyi haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle transfer olduğundan bu yana henüz sarı-lacivertli formayı giyemeyen Pedro, kısa süre içinde takıma katılıyor.

SLOVACKO MAÇININ DÖNÜŞÜNDE TAKIMA KATILACAK

Saha çalışmalarına başlayan 30 yaşındaki futbolcu, deplasmanda oynanacak Slovacko maçının dönüşünde takıma katılacak.

Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun sağlık durumu yakından takip edilecek, Pedro tam anlamıyla hazır hale gelmeden riske edilmeyecek.

Fenerbahçe, Cagliari'den kadrosuna kattığı Pedro ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

Fenerbahçe'ye Joao Pedro'dan müjde! Oyuncu saha çalışmalarına başladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe sakatlık Joao Pedro yeni transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.