Fenerbahçe'ye Göksel Gümüşdağ engeli!

Başakşehir'den Edin Visca, İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir ile ilgilenen Fenerbahçe'ye kötü haber Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan geldi.

Yaz döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, Edin Visca, İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir ile ilgilenmişti. Ancak Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, oyuncularını herhangi bir kulübe satmayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Sırp orta saha oyuncusu Ljubomir Fejsa için nabız yoklayan Fenerbahçe, Benfica'ya teklifini iletti.

Sarı-lacivertliler, bonservis bedeli konusunda anlaşma zemini ararken Fejsa'nın Beşiktaş’ın da alternatifleri arasında olması bu transferi zorlaştırdı.

Vedat Muriç için Çaykur Rizespor'a sözlü bir teklif iletilse de Kosovalı forvetin Galatasaray'da oynamak istediğini açıklaması Fenerbahçe'yi farklı arayışlara itti.

Eljif Elmas'ı iyi bir bedele satmayı planlayan Fenerbahçe, Makedonyalı oyuncudan gelecek rakama göre transfere hız verecek.

Fenerbahçe'ye Göksel Gümüşdağ engeli! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Benfica Göksel Gümüşdağ Vedat Muriç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.