Fenerbahçe'ye Fenandao piyangosu vurdu!

Bu sezon takımda şans bulması beklenmeyen Fernandao için Çin'den Fenerbahçe'ye güzel bir teklif geldi.

Teknik Direktör Advocaat’ın da oyun yapısına çok fazla uymayan ve ilk tercih olarak düşünülmeyen Fernandao'nun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao için Çin’den çok ciddi ve astronomik bir transfer teklifi geldi. Fernandao önüne gelen cazip öneriyi değerlendirmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi de devre arası planlarını buna göre yapıyor.

Fernandao’dan gelecek ciddi bonservis geliri ile sarı-lacivertliler takıma takviye yapmayı planlıyor. Transfer kısıtlaması sebebiyle bu sezon transferde zorlanan yönetimin elinde 2,5 milyon euroluk bir bütçe bulunuyor. Fernandao’dan gelecek yüksek miktardaki bonservis bedeli de bu miktarın üzerine eklenecek. Hedef ligin ilk yarısını zirveye yakın bir noktada tamamlamak. Ardından da Fernandao’nun transferinden gelecek para ile orta sahaya yaratıcı ve etkili bir oyuncu almak.

Sarı-lacivertliler yaz ayı transfer döneminde bu bölge için ciddi çalışmalar yapsa da bütçesi yeterli gelmediği için 10 numaradan vazgeçmişti.

Fenerbahçe'ye Fenandao piyangosu vurdu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fernandao
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.