Fenerbahçe'ye derbi öncesi kötü haber! Beşiktaş maçında 3 önemli eksik...

Süper Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de üç futbolcunun sakatlıkları sebebiyle derbide forma giyemeyeceği öğrenildi. İşte detaylar... .

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye kritik derbi öncesi üç futbolcusundan kötü haber geldi.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi kötü haber! Beşiktaş maçında 3 önemli eksik...

SERDAR AZİZ, JOSHUA KING VE LUAN PERES DEV DERBİDE YOK

Hürriyet'in haberine göre, Dinamo Kiev maçında sakatlanan ve son haftalarda antrenmanlara başlayıp maç kadrosuna alınmaya başlayan Serdar Aziz, Norveç Milli Takımı'ndan sakat dönen Joshua King ve Rennes maçında direğe çarparak Sakatlık yaşayan Luan Peres'in Beşiktaş maçında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi kötü haber! Beşiktaş maçında 3 önemli eksik... - Resim : 2

EMRE MOR, SİYAH-BEYAZLILAR KARŞISINDA FORMA GİYEBİLİR

Hafif sakatlığı bulunan ancak takımla çalışmaya devam eden Emre Mor'un durumunun ise iyi olduğu ve Beşiktaş maçında forma giymesinin önünde bir engel olmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi kötü haber! Beşiktaş maçında 3 önemli eksik... - Resim : 3

Fenerbahçe'ye derbi öncesi kötü haber! Beşiktaş maçında 3 önemli eksik... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig sakatlık jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.