Fenerbahçe'ye derbi öncesi iki iyi haber; Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş geri dönüyor

Fenerbahçe'de sakatlıkları sona eren Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş, takımla çalışmalara başladı. İki ismin hafta sonu Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek seviyeye gelmesi bekleniyor. Son kararı teknik direktör Vitor Pereira verecek. Öte yandan, bu sezon formayı unutan Dimitris Pelkas konusuna Tümer Metin'den ilginç bir yorum geldi.

Süper Lig'in 17. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de derbi hazırlıklarına başladı. Sarı-Lacivertliler'de Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş sevinci yaşanıyor.

Ligin 11.haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinde sakatlık yaşayan ve tedavileri süren Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş'tan Beşiktaş maçı öncesinde sevindirici haber geldi.

İki futbolcu, Samandıra Can Bartu Tesileri'ndeki idmanın tamamında takımla çalışmalarda yer aldı.

19 Aralık Pazar günü oynanacak Beşiktaş dersinde kadroda yer alacak Valencia ile Mert Hakan'in oyuna sonradan dahil olması bekleniyor.

Öte yandan sarı-lacivertli ekipte, bu hafta yapılan antrenmanlarda olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı taktirde sakatlığı süren Altay Bayındır tek eksik olacak.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi iki iyi haber; Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş geri dönüyor

PELKAS OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe, 3-2'lik Gaziantep FK yenilgisinin ardından 27 puanla 5. sırada... Sarı-Lacivertli takımın Yunan yıldızı Dimitris Pelkas'ın yedek kalması tartışılmaya devam ediyor. 27 yaşındaki orta saha bu sezon sadece 3 maçta ilk 11'de başladı.

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, teknik direktör Vitor Pereira'yı eleştirerek şunları söyledi:

"Ben Fenerbahçe'de Dimirtis Pelkas'ı konuşmaktan yoruldum, ne olabilir bu kadar Pelkas'ta, ne olabilir? Bir içeri atarsın, hadi kardeşim dersin. Pelkas'a taktın ve oynatmıyorsun. Taktın yani bunun başka bir açıklaması yok. Frankfurt maçında oynadı ama ben ne yapayım o maçı? Futbolcunun gönlünü böyle alamazsın. Pelkas'ı bugün son 10-15 dakika oyuna atsan emin ol sorumluluk duygusu ile sana katkı sağlayabilir. Vurdumduymazlık yapacağını da düşünmüyorum."

Fenerbahçe'ye derbi öncesi iki iyi haber; Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş geri dönüyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Dimitris Pelkas Mert Hakan Yandaş Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.