Fenerbahçe'ye Avrupa'da da hüsran var!

Skrtel'in hatasıyla erken gol yiyen Fenerbahçe, Josef'le devreye 1-1 girse de ikinci yarıda gol atmayı başaramadı ve Krasnodar'a elendi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe Kadıköy'de Krasnodar'ı konuk etti. Maç hızlı başlayan sarı-lacivertliler üst süte gol pozisyonlar yakalarken Skrtel'in hatasında Smolov'un ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü. Fenerbahçe 41. dakikada Josef de Souza ile beraberlik golünü buldu. İkinci yarıda sarı-lacivertliler pozisyon bulsa da golü bulamadı ve sarı- lacivertliler Avrupa'dan elendi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

7. dakikada Fenerbahçe'nin orta alanda kaybettiği topu Krasnodarlı oyuncular kaptı ve ceza sahasına doğru koşu yapan Smolov'a topu gönderdiler. Rus oyuncu topu şık bir biçimde kontrol etti ve Volkan'ın sağından topu ağlara gönderdi.

19. dakikada Krasnodar sol kanattan yine çok hızlı çıktı ve ceza sahasına hareketlenen Smolov'a Podberezkin topu çevirdi. Smolov'un şutunda Volkan topu kurtardı ve gole izin vermedi.

41. dakikada serbest vuruşta Lens'in ortasında Souza topa çok iyi yükselip kafasını vuruyor ama top iki direğe çarpıp tekrar altıpasın içine düşüyor. Skrtel son olarak topu tamamlayan isim oluyor.

a

VAN PERSİE İLK 11'DE

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, 3 resmi maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş karşısında oynadıktan sonra cezası nedeniyle ligde 2 maç kaçıran Hollandalı futbolcu, ilk Krasnodar müsabakasında ise hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmamıştı.

EMENİKE VE CHAHECHOUE KADRODA YOK

İlk maçta sürpriz bir şekilde sahaya 11'de çıkan Emmanuel Emenike, rövanşta 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Advocaat tarafından kadroda tercih edilmeyen Nijeryalı forvet, ilk maçta 72 dakika sahada kalmıştı.

Fenerbahçe'de gözünde enfeksiyon bulunan Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe'nin yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Miroslav Stoch, Salih Uçan ve Oleksandr Karavaiev rövanşta kadroda yer almadı.

Fenerbahçe - Krasnodar | Maç özeti ve golleri izle

SKRTEL'İN CEZASI BİTTİ

İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Slovak stoper Skrtel, rövanşta forma giydi.

Bu sezon grup maçlarından itibaren 3 sarı kart gördüğü için Rusya'da oynayamayan Skrtel, rövanşta formayı Neustaedter'den kaptı.

TRİBÜNLER YİNE DOLMADI

Fenerbahçe taraftarı zorlu maçta tribünleri yine dolduramadı.

Son Kasımpaşa maçına göre taraftar sayısında artış gözükse de tribünlerin büyük bir kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin sarı-lacivertli taraftar tribünden takip etti.

Rus ekibinin az sayıdaki taraftarı da maçı konuk takım tribününden izledi.

KRASNODAR DA TEK DEĞİŞİKLİK

Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov, rövanşta tek değişiklik yaptı.

İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen kaptan Andreas Granqvist, Aleksandr Martynovich'in yerine sahaya ilk 11'de çıktı.

KRASNODAR'UN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Krasnodar 9. kuruluş yıl dönümünde Fenerbahçe karşısında zorlu bir maça çıktı.

Tam 9 yıl önce 22 Şubat 2008'de kurulan Krasnodar Kulübü'nün yıl dönümü Fenerbahçe ile oynanan rövanş maçına denk geldi.

Fenerbahçe'ye Avrupa'da da hüsran var! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Krasnodar Maç özeti goller izle Skrtel hata smolov Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.