Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago Çukur İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Thiago Çukur İstanbul'a geldi. İngiltere'nin Watford takımından transfer edilen genç oyunucunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin transferi için İngiltere’nin Watford takımı ile prensip anlaşmasına vardığı genç futbolcu Tiago Çukur, sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi. Sarı lacivertliler, 19 yaşındaki için genç oyuncu için Watford'a 250 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLAMIŞTI

Yapılan görüşmeler sonrası Fenerbahçe,  son olarak İngiltere Championship ekibi Watford'da forma giyen Tiago Çukur'un transferini resmen açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

TIAGO ÇUKUR KİMDİR?

30 Kasım 2002'de Hollanda'da dünyaya gelen Tiago Süer Barbaros Çukur , Watford'dan kiralık olarak İngiliz kulübü Watford'da forvet oynayan profesyonel bir futbolcudur. Ocak 2021'de Watford'a imza atmadan önce, 2020 yazında Feyenoord ve AZ Alkmaar genç takımlarından forma giyen Tiago Çukur, Watford U23 takımına transfer olduktan sonra Temmuz 2021'de Doncaster Rovers'a kiralanmıştır. Kiralık sözleşmesi sona eren futbolcu, Watford'a geri dönmüştür.

 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago Çukur İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler İstanbul Fenerbahçe Transfer Watford thiago çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.