Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil: Maça çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuyorum...

Maçlara çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuduğunu ifade eden Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, "Takım arkadaşlarım ve kendim için dua ediyorum" diye konuştu.

TRT Almanca'ya kısa bir röportaj veren Mesut Özil, soruları yanıtladı.

Fenerbahçe'de hedeflerinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu belirten Özil, "Çocukluktan beri hayalim Fenerbahçe'de top oynamaktı. Büyük bir Fenerbahçe taraftarıyım ve şimdi Fenerbahçe'deyim. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk, bunun için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil: Maça çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuyorum...

"TAKIM ARKADAŞLARIM VE KENDİM İÇİN DUA EDİYORUM"

Maçlara çıkmadan önce Kur'an okuduğunu söyleyen Özil, "Ben bir Müslümanım. Takım arkadaşlarım ve kendim için dua ediyorum. Her şeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil: Maça çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuyorum... - Resim : 2

"HER ŞEYE HOCAMIZ EROL BULUT KARAR VERECEK"

Şimdi teknik direktör olan Erol Bulut'un oynadığı dönemden bu yana Fenerbahçe'yi takip ettiğini ifade eden Özil, "Erol Bulut'un oynadığı dönemde de Fenerbahçe'yi takip ediyordum ve Okocha'nın da onun da maçlarını izliyordum. Okocha çok yetenekliydi, başarılı işlere imza attılar. Bu kulüpte ben de başarılı olmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil: Maça çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuyorum... - Resim : 3

Kendisinin en çok tercih ettiği mevkii sorulduğunda ise yıldız oyuncu, "Taktiğe teknik direktör karar verir, ben genelde oyun kurucu pozisyonunda oynuyorum ama her şeye hocamız karar verecek" diye yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil: Maça çıkmadan önce Kur'an-ı Kerim okuyorum... ile ilgili etiketler Mesut Özil Kuran-ı Kerim Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.