Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zlatko Dalic mi oluyor?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "3 teknik direktör ile görüşüyoruz. Prensipte anlaştığımız hoca da var" dedi. Anlaşma sağlanan isim Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic... Koç'un "yabancı teknik direktörlerin bir çoğu Türkiye’de çalışmak istemiyor" sözleri ise çok konuşuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör konusundaki son durum hakkında bilgi verdi.  Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek son durumu anlatan Koç, "Türkiye’deki futbol iklimi ve marka değeri nedeniyle yabancı teknik direktörlerin bir çoğu Türkiye’de çalışmak istemiyor. Bununla beraber 3 teknik direktör ile görüşüyoruz. Prensipte anlaştığımız hoca da var. Ama seçilmeden imza atmanın doğru olmayacağını düşünüyoruz. Seçilirsek imza atacağız" dedi.

Teknik direktör kararını bekleyen Fenerbahçe'de artık gözler seçime çevrildi. Normal şartlarda haziran ayının 3. haftasında hocayı açıklamayı uman sarı-lacivertliler, seçim sonrasını da hesaba katıyor. 25-26 Haziran'da gerçekleşecek kongre sonrasında yeni teknik direktörün artık netleşmesi bekleniyor. Çünkü sarı-lacivertli takımın artık yeni sezon çalışmalarını ve kamp programını planlaması gerekiyor. Şu anda sarı-lacivertlilerde Samandıra’daki teknik ekibe dair hiçbir kesin plan bulunmuyor.

ZLATKO DALİC İDDİALARI 

Sözcü gazetesi Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu, Ali Koç'un bahsettiği 3 teknik direktörden birinin Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası Zlatko Dalic olduğunu iddia etti.  

Öte yandan, Brezilya basınında Fenerbahçe'nin Marco Silva ile ilgilendiği haberleri yazılmaya devam ediyor. Internacional ekibiyle de görüşen 43 yaşındaki çalıştırıcının bir yandan sarı-lacivertlilerle de temas halinde olduğu belirtiliyor. Portekizli teknik adamın kısa süre içinde resmi bir karar alacağı kaydedilirken, Fenerbahçe’nin görüşmelerde yer aldığı vurgulanıyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zlatko Dalic mi oluyor? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Zlatko Dalic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.