Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Paulo Fonseca mı oluyor? Menajerlik şirketi haberi yalanladı!

Fenerbahçe taraftarlarının günlerdir beklediği teknik direktör kim olacak sorusunun cevabı halen bilinmiyor. TRT Spor, Sarı-Lacivertli kulübün Roma'dan ayrılan 48 yaşındaki teknik direktörle anlaşma sağladığını açıkladı. Ancak Portekizli çalıştırıcının menajerlik şirketinden jet yalanlama geldi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcı Paulo Fonseca'yla anlaştığı iddia edildi. Serie A ekibi AS Roma'dan ayrılan 48 yaşındaki teknik direktörle büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, saat 19.07'de transferin açıklanabileceği belirtiliyordu ancak  Portekizli çalıştırıcının menajerlik şirketinden jet yalanlama geldi.

Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports, "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır" dedi.

TRT SPOR YALAN HABER YAPTI

TRT Spor, Fonseca haberini açıklarken 5 Temmuz'daki kampa yeni hocayla başlanacağının altını çizdi. Haberde, Fonseca'nın takım konusunda hazırlıklı olduğu ve görüşme sürecinde takımı tanıma fırsatı bulduğu belirtildi. 

48 yaşındaki teknik adam, 2016'da Braga'yı Portekiz şampiyonu yapmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktörün kim olacağı sorularına "Şampiyonluk yaşamış ve başarıya aç bir isim" diye yanıtlamıştı. Braga'daki çıkışının ardından Ukrayna devi Shakhtar Donetsk ile üst üste 3 sezon Devler Ligi'nde mücadele eden Fonseca, bu başarısıyla Roma'ya kadar yükselmişti.

FENERBAHÇE BİR DÜNYA DEVİ DEMİŞTİ 

Twitter'da hakkında binlerce paylaşım yapılan ve spor gündeminin 1 numaralı maddesi haline gelen Fonseca'nın Braga'nın başındayken Fenerbahçe ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi söylediği şu sözler defalarca paylaşıldı: "Braga'nın daha önce Beşiktaş ve G.Saray'a karşı aldığı sonuçları kriter olarak almıyorum. Fenerbahçe bir dünya devi."

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Paulo Fonseca mı oluyor? Menajerlik şirketi haberi yalanladı!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Paulo Fonseca mı oluyor? Menajerlik şirketi haberi yalanladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Braga Portekiz Roma Ali Koç Paulo Fonseca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.