Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Nuno Espirito Santo mu oluyor?

Fenerbahçe taraftarları Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması beklerken ilk haber İngiliz basınından geldi... Wolverhampton'dan ayrılan 47 yaşındaki Portekizli teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de gözler, yeni teknik direktörü pazartesi günü açıklayacağını söyleyen başkan Ali Koç'a çevrilmişken, İngiltere'den flaş bir iddia geldi. Bir İngiliz muhabir, Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo'yu Fenerbahçe'ye yazınca bütün yabancı haber siteleri, Simon Powell isimli muhabiri kaynak göstererek haberi geçmeye başladı.

Arsenal'e yakınlığıyla bilinen Powell'e göre; Wolverhampton'dan ayrıldıktan sonra ismi bir süredir Tottenham Hotspur'la anılan Santo, Londra ekibini geri çevirdi ve Fenerbahçe'yle anlaşmak üzere... Haberde, Mesut Özil'in de transfer görüşmelerinde yer aldığı belirtildi.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1 Haziran’da yeni teknik adamı "şampiyonluk yaşamış, başarıya aç ve disiplinli" olarak tarif etmişti. O günden bu yana pek çok teknik adamın sarı lacivertli kulüple anıldı. Koç, son olarak "Görüştüğümüz isimleri üçe indirdik hatta iki buçuğa. Seçilirsek, pazartesi günü adını açıklayacağız" demişti. Fenerbahçe taraftarları Twitter başında yeni hoca bekiyor.

47 yaşındaki Nuno Espirito Santo, 4 yıl görev yaptığı Wolverhampton'ı Premier League'in saygı duyulan ekiplerinden biri haline getirmişti. "Süper menajer" Jorge Mendes'le birlikte Protekizli bir yatırım grubunun sahip olduğu İngiliz ekibi, sezon sonunda Santo ile yollarını ayırmıştı. Takımın yeni hocası ise henüz açıklanmadı.

Wolves'tan önce Porto'yu çalıştıran Santo, Ali Koç'un tarif ettiği gibi "şampiyonluk yaşamış" bir isim değil ancak başarıya aç olduğu kesin...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Nuno Espirito Santo mu oluyor? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Nuno Esprito Santo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.